Locaties

Uw Moment verdient een prachtige locatie. Voor elk Moment bieden wij passende locaties aan. De locaties zijn met zorg geselecteerd en kunnen variëren van een passende zaal naar een luxe villa in het binnen en buitenland. Wij passen ons aan en laten ons leiden door uw wensen.

Een aantal opties die wij voor u kunnen regelen

 • Partyboot voor de echte liefhebbers van het water
 • Boerderij met veel parkeergelegenheid en geen last van buren
 • Een all inclusive reis is zelfs een optie als je echt wil uitpakken

Onze kracht ligt bij het uit handen nemen van de ‘lasten’ bij het organiseren van uw Moment. Voor het selecteren van de locatie gaan wij graag in gesprek met u zodat uw Moment als een jas past bij u en het gekozen thema. Sfeer en beleving staat bij ons centraal en de keuze van de locatie is het vertrekpunt.

Laat ons dan helpen en neem Contact met ons op. Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij vast enkele opties ter inspiratie voor u klaar staan.

Zaal verhuur

Door heel Nederland hebben we contact met verschillende locatie waar het mogelijk is om een zaal te huren om uw ‘Moment’ te vieren.

Hierbij kunt u denken aan:

 • Partyzalen
 • Clubs
 • Bars
 • Restaurants

De locaties zijn af te huren voor een divers gezelschap qua samenstelling en grootte en bieden een ruim aantal parkeerplaatsen voor zowel auto’s als bussen.

Is dit de optie waarbij u zich in uw Moment voelt?

Neem dan Contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Pareltjes in het binnenland

Bent u opzoek naar een speciale locatie voor uw Moment? Afhankelijk van het soort event bieden wij verschillende soorten locatie aan.

Enkele opties zijn:

 • Boerderij of villa’s met privé zwembad
 • Een strandtenten met een heerlijk terras
 • Een luxe jacht voor uw feest
 • Waan u een dag koning in het kasteel van uw Moment
 • Een hotel met diverse faciliteiten

Kortom, wij denken in mogelijkheden om een gedachte voor uw Moment om te zetten in een thema wat bij uw wensen uitkomen. Thema’s, entertainment en catering staat aan de basis van een geslaagde avond, weekend of mid-week.

Een Moment om niet te vergeten? Neem Contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij staan voor u klaar.

Paleizen in het buitenland

Of het nu gaat om zon, zee en strand of bergen en sneeuw, wij kunnen een geheel verzorgde reis voor u en uw gasten plannen en organiseren naar de bestemming van uw keuze.

Eén ding is zeker: u kunt onbezorgd genieten van uw Moment.

En van een ‘geheel verzorgde reis’ mag u ALLES verwachten.  Een greep uit de opties, wij boeken de vlucht of zelfs een privé vliegtuig tot aan een vrijstaande villa met zwembad, kasteel, familiehuis of resort en het vervoer op locatie.

Ook op deze locatie kunt u kiezen voor thema avonden met ‘Entertainment’ om uw Moment onvergetelijk te maken. Wij regelen zelf een all inclusive arrangement voor u met een team onder leiding van een  ‘chef-kok’ om u te ontzorgen.

Wij hebben o.a. locaties in Spanje, Griekenland en Italië. Maak u wensen bij ons kenbaar tijdens ons eerste contact en wij gaan aan de slag.

'Uw moment is ons talent'