Over ons

Wij zijn een team van gepassioneerde ondernemers. Door jaren ervaring in de verschillend disciplines  hebben wij besloten de handen ineen te slaag en de behoefte van onze doelgroep te gaan vervullen in een bredere zin.

Daar waar wij merkten dat steeds meer mensen en bedrijven een behoefte hadden alles omtrent hun event uit handen te geven, zijn wij onze krachten gaan bundelen. Onze specialiteit is het leveren van ‘All Inclusive Events’. Wij bieden entertainment, artiesten, licht & geluid, catering, horeca, diverse luxe locaties, fotografie en videografie.

Doordat wij alles in 1 pakket leveren besparen wij u veel tijd en energie. We richten ons op het midden en hoog segment.  U bent bij ons aan het goede adres voor bruiloften, bedrijfsfeesten, babyshowers, exclusieve verjaardagsfeesten, kortom voor de belangrijkste Moments in uw leven.

Onbezorgd genieten van de buitencategorie is de missie van ‘The Moment’.

Neem gerust Contact met ons op voor het all-in-pakket.

Samenwerkende partijen

Voedselverspilling.
Wij springen in het gat om u en uw medemens te helpen. Want wat is er vervelender dan een event waar te kort aan lekkernij is? De meeste klanten spreken vaak uit dat ze voldoende eten voor hun gasten willen hebben. Wij begrijpen dat, maar…

De horeca branche staat al jaren bekend door voedselverspilling. In sommige restaurants wordt zelfs 50% van het bereide eten weggegooid.

 

Wij zijn ons bewust van de armoede (ook in een land als Nederland), en daar nemen wij graag onze verantwoordelijkheid in. Daarom hebben wij contact opgenomen en afspraken gemaakt met ‘Stichting voedselbank Nederland’ en andere lokale organisaties.

 

Na elk event wordt het eten wat niet is gebruikt afgeleverd bij een lokale vestiging zoals de Voedselbank zodat we de plaatselijke bevolking kunnen ondersteunen. Hierdoor draagt u onbewust bij in de strijd tegen voedselverspilling en helpt u uw medemens die het financieel niet breed heeft.

'Uw moment is ons talent'