'Exclusive Entertainment'

Bands | Artiesten | DJ’s | Komedians | Dansers | Vuurspuwers
Exclusive entertainment

Exclusive Entertainment

Sfeer en beleving is ons motto… Wij weten entertainment feilloos te matchen in uw Moment.

Wilt u uw Moment nog gedeeltelijk zelf bepalen? Pak dan zeker deze kans en geef ons door wat uw wensen zijn. Liever naar uw Moment toeleven zonder zorgen? Dan steken wij de handen uit de mouwen en worden uw ceremoniemeester die met een thema een feest dirigeert naar iets wat uw gasten niet snel gaan vergeten. .

Waarvoor kunt u bij ons terecht als we het over entertainment hebben?

  • Verschillende DJ’s
  • Live optreden(s) / Bands
  • Komedianten
  • Dansers / vuurspuwers

En er is meer.. Liever een combinatie van diverse soorten entertainment? Neem gerust Contact met ons op en wij gaan aan de slag met uw wensen.

Artiesten

The Moment Events hecht veel waarde aan de sfeer en beleving van uw Moment. Dit doen wij door te werken met thema’s en bij het gekozen thema dé perfecte artiest of artiesten te matchen.

Heeft u zelf een voorkeur voor een artiest/ artiesten of laat u zich graag verrassen? De keuze is aan u. ‘The Moment’ staat in nou contact met platenlabels en management van artiesten. Dit geeft ons toegang tot zowel gevestigde namen als opkomende talenten die uw Moment onvergetelijk maken. Door ons internationale netwerk is geen enkele artiest of soort entertainment onbereikbaar voor uw Moment.

Een op maat gemaakte act of nummer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden om uw ‘Moment’ nog specialer te maken.

En er is meer, want naast het entertainment programma zorgen wij voor een host die u ontzorgt tijdens uw Moment en zorgt dat u kunt genieten tijdens uw event. Deze host zal de gasten verwelkomen bij aankomst en informeren over het programma.


Benieuwd of dit iets voor u is? Neem dan
Contact met ons op voor een pakket op maat.

Licht en geluid

Wat is entertainment zonder de juiste sound en uitstraling? Wij zorgen daarom voor passende lichtinstallatie en onze eigen geluidstechnicus stemt het geluid af op het thema, de locatie en het publiek. Geheel op maat gemaakt voor de optimale beleving van uw Moment.

Ons basispakket bestaat uit:

  • Een podium op maat
  • Sfeerverlichting
  • Audioapparaat

Ook hebben wij kunstenaars in ons team, die de aankleding van het event een speciaal tintje kunnen geven. Denk aan handgemaakt schilderijen met namen of  realistische portretten die geplaatst kunnen worden als achtergrond of decoratie.

Heeft u andere wensen voor uw Moment? Neem dan Contact met ons en wij helpen u met een pakket op maat.

FAQ - Exclusive Entertainment

All inclusieve Events zijn events waar alles bij is inbegrepen. Bij ons is de basis, Locatie, catering, entertainment, fotografie en videografie.

Exclusive Events zijn events die een speciale behandeling hebben gehad. Ze zijn vaak te onderscheiden in sfeer, aanbod en belevingen van de gewone events. Al onze events zijn exclusief, dit is ons handelsmerk. Aangezien elk ‘Moment’ uniek is leveren we maatwerk voor uw events. Bespreek uw wensen met ons, dan voorzien wij u van advies.

U wilt dat alles goed georganiseerd is. Dan is het van essentieel belang dat ieder onderdeel op elkaar is ingespeeld. Afspraken maken met 1 bedrijf is communicatief makkelijker en geeft een stuk minder stress voor u. Wij nemen dat namelijk graag uithanden zodat u kunt genieten van ‘Uw Moment’. Daarnaast kunnen wij korting bieden doormiddel van pakket prijzen.

Absolute, het is uw moment! We hebben een breed netwerk in de entertainment waardoor we persoonlijke contacten kunnen inzetten. 

Jazeker, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Uiteraard is ons advies een all inclusive pakket vanwege de vele voordelen, maar de keuze is geheel aan u.

Sfeer! En dat begint bij uitstraling. De eerste indruk is key. Zowel qua decoratie als qua personeel. De ontvangst van uw gasten zet de toon. Hierdoor selecteren wij met zorg onze mensen die passen bij uw wensen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Het is afhankelijk van het soort event, maar de minimum is 2 weken. Het liefst werken we met een langere aanloop tijd. Ons team streeft naar perfectionisme, hierdoor nemen we graag de tijd voor ‘Uw Moment’.

'Uw moment is ons talent'