'Verhuur Luxe locaties'

Zaal verhuur | Pareltjes binnenland | Paleizen Buitenland
Verhuur Luxe locaties

Verhuur van Luxe locaties

Uw Moment verdient een prachtige locatie. Voor elk Moment bieden wij verhuur luxe locaties. De locaties zijn met zorg geselecteerd en kunnen variëren van een passende zaal naar een luxe villa in het binnen en buitenland. Wij passen ons aan en laten ons leiden door uw wensen.

Een aantal opties die wij bieden zijn

 • Partyboot voor de echte liefhebbers van het water
 • Boerderij met veel parkeergelegenheid en geen last van buren
 • Een exclusieve reis naar een luxe villa in het buitenland is zelfs een optie als je echt wil uitpakken

Onze kracht ligt bij het uit handen nemen van de ‘lasten’ bij het organiseren van uw Moment. Voor het selecteren van de locatie gaan wij graag in gesprek met u zodat uw Moment als een jas past bij u en het gekozen thema. Sfeer en beleving staat bij ons centraal en de keuze van de locatie is het vertrekpunt.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij hieronder vast enkele opties ter inspiratie voor u klaar staan. Niet langer wachten neem dan direct contact met ons op!

Zaal verhuur

Door heel Nederland hebben we verschillende locaties waar het mogelijk is om een zaal te huren om uw ‘Moment’ te vieren.

Hierbij kunt u denken aan:

 • Partyzalen
 • Clubs
 • Bars
 • Restaurants

De verhuur van luxe locaties zijn af te huren voor een divers gezelschap qua samenstelling en grootte en bieden een ruim aantal parkeerplaatsen voor zowel auto’s als bussen.

Is dit de optie waarbij u zich in uw Moment voelt?

Neem dan Contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Pareltjes in het binnenland

Bent u opzoek naar een speciale locatie voor uw Moment? Afhankelijk van het soort event bieden wij verschillende soorten verhuur van luxe locaties aan.

Enkele opties zijn:

 • Boerderij of villa’s met privé zwembad
 • Een strandtenten met een heerlijk terras
 • Een luxe jacht voor uw feest
 • Waan u een dag koning in het kasteel van uw Moment
 • Een hotel met diverse faciliteiten

Kortom, wij denken in mogelijkheden om een gedachte voor uw Moment om te zetten in een thema wat bij uw wensen uitkomen. Thema’s, entertainment en catering staat aan de basis van een geslaagde avond, weekend of mid-week.

Een Moment om niet te vergeten? Neem Contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij staan voor u klaar.

Paleizen in het buitenland

Of het nu gaat om zon, zee en strand of bergen en sneeuw, wij kunnen een geheel verzorgde reis voor u en uw gasten plannen en organiseren naar de bestemming van uw keuze.

Eén ding is zeker: u kunt onbezorgd genieten van uw Moment.

En van een ‘geheel verzorgde reis’ mag u ALLES verwachten.  Een greep uit de opties, wij boeken de vlucht of zelfs een privé vliegtuig tot aan een vrijstaande villa met zwembad, kasteel, familiehuis of resort en het vervoer op locatie.

Op deze locatie kunt u kiezen voor thema avonden met ‘Entertainment’ om uw Moment onvergetelijk te maken. Wij regelen zelfs een all inclusive arrangement voor u met een team onder leiding van een  ‘chef-kok’ om u te ontzorgen.

Wij hebben o.a. locaties in Spanje, Italië, Griekenland, Canarische eilanden, Nederlandse Antillen, Thailand en Indonesië. Maak u wensen bij ons kenbaar tijdens ons eerste contact en wij gaan aan de slag.

FAQ - Verhuur Luxe locaties

U wilt dat alles goed georganiseerd is. Dan is het van essentieel belang dat ieder onderdeel op elkaar is ingespeeld. Afspraken maken met 1 bedrijf is communicatief makkelijker en geeft een stuk minder stress voor u. Wij nemen dat namelijk graag uithanden zodat u kunt genieten van ‘Uw Moment’. Daarnaast kunnen wij korting bieden doormiddel van pakket prijzen.

Exclusive Events zijn events die een speciale behandeling hebben gehad. Ze zijn vaak te onderscheiden in sfeer, aanbod en belevingen van de gewone events. Al onze events zijn exclusief, dit is ons handelsmerk. Aangezien elk ‘Moment’ uniek is leveren we maatwerk voor uw events. Bespreek uw wensen met ons, dan voorzien wij u van advies.

Jazeker, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Uiteraard is ons advies een all inclusive pakket vanwege de vele voordelen, maar de keuze is geheel aan u.

Sfeer! En dat begint bij uitstraling. De eerste indruk is key. Zowel qua decoratie als qua personeel. De ontvangst van uw gasten zet de toon. Hierdoor selecteren wij met zorg onze mensen die passen bij uw wensen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Het is afhankelijk van het soort event, maar de minimum is 2 weken. Het liefst werken we met een langere aanloop tijd. Ons team streeft naar perfectionisme, hierdoor nemen we graag de tijd voor ‘Uw Moment’.

Bij de verhuur van luxe locaties in binnen en buitenland zijn er op verschillende locaties mogelijkheden te overnachten. Zowel als koppel en als groep. Kijk hier voor de mogelijkheden of contact ons met uw specifieke vraag.

'Uw moment is ons talent'