'All Inclusive Events'

Locatie | Decoratie | Catering | Entertainment | Fotografie | Videografie
All Inclusive Events

Videografie op locatie

U heeft een prachtig moment uit uw leven gedeeld met uw dierbaren. Wat is er dan mooier om dat moment nogmaals terug te zien, het gevoel weer te krijgen of het event te delen met uw gasten. 

Het werd al even kort genoemd, wij van ’The Moment Events’ leggen de feeling van het event vast met professionele video apparatuur. Door te werken met hoogwaardige kwaliteit kunt u keer op keer van uw Moment blijven genieten. Wij bieden ook opties met 4k drone opnames op zowel het gebied van fotografie als videografie.

Enkele opties voor uw eindproduct zijn:

  • Een aftermovie
  • Een digitaal cadeau voor uw gasten
  • Een hardcopy DVD incl. design cover

Voorafgaande aan het event zal er worden gesproken over de wensen en mogelijkheden.
Neem gerust Contact met ons om te kijken naar opties die bij u passen.
Hieronder vind u een aantal voorbeelden van aftermovies voor verschillende soorten events.

FAQ - Fotografie op locatie

U wilt dat alles goed georganiseerd is. Dan is het van essentieel belang dat ieder onderdeel op elkaar is ingespeeld. Afspraken maken met 1 bedrijf is communicatief makkelijker en geeft een stuk minder stress voor u. Wij nemen dat namelijk graag uithanden zodat u kunt genieten van ‘Uw Moment’. Daarnaast kunnen wij korting bieden doormiddel van pakket prijzen.

Dit is afhankelijk van uw wens, gemiddeld event krijgt tussen de 1 en 2.5 min ge-edite video. mocht hier een specifieke wens voor zijn geef dit aan bij je aanvraag. Wij leveren altijd maatwerk.

Wij leveren alleen een eind product, dus geen losse beelden, dit om de kwaliteit te waarborgen. Mocht u specifieke wensen hebben geef dit aan bij de aanvraag of introductie gesprek.

Wij zijn in het bezit van een 4k drone en kunnen afhankelijk van de locatie drone beelden maken. Geef dit bijtijds aan i.v.m. de aanvraag  van eventuele vergunningen.

Als u nog een terug wilt kijken of uw gasten een herinnering wilt sturen na afloop van uw Moment dan is een aftermovie in de vorm van een DVD / Blu-ray een ideaal geschenk. De DVD / Blu-ray wordt geleverd met hoes, cover en bedrukking op de DVD. Voor meer opties neem contact met ons op.

Jazeker, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Uiteraard is ons advies een all inclusive pakket vanwege de vele voordelen, maar de keuze is geheel aan u.

'Uw moment is ons talent'