'Fotografie op locatie'

Bruiloft | Bedrijfsfeest | Business Event | Jubileum | Babyshower | Verjaardag
Fotografie op locatie

Fotografie op locatie

Heerlijk nagenieten en terugkijken op uw ‘Moment’ met uw geliefden/ vrienden/ collega’s/ business partners?

Door de inzet van onze creatieve professionals kunt u door het bekijken van de foto’s weer terug gaan naar het gevoel van de dag. Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het herkennen van emotie en zullen dit gevoel vereeuwigen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, wij hebben enkele voorbeelden ter inspiratie voor u.

Ook kunnen wij een Fotobooth voor uw plaatsen in de sfeer en beleving van uw Moment. De eindrapportage kan zowel digitaal als in de vorm van afgedrukte foto’s uw kant op komen. Dit kan doormiddel van losse foto’s, maar ook in een fotoboek, op een canvas doek of in de vorm van een bedankje aan uw gasten.

Geïnteresseerd? Neem Contact met ons op voor een fotograaf op locatie.

Bruiloften

Één van de mooiste Momenten van uw leven wat vastgelegd moet worden voor u en uw naasten. Wij snappen dit als geen ander en gaan samen met u, de wedding planner(s) en de fotograaf zorgen dat wensen werkelijkheid worden.

 

Voor de huwelijksvoltrekking zullen er op de trouwlocatie of nabijgelegen locaties prachtige sfeer foto’s van u als trouwkoppel worden gemaakt. Na de trouwreportage gaat de fotograaf met u mee naar de ceremonie, eventueel naar de feestlocatie en blijft net zolang als u wenst.

 

De fotograaf zal de mooiste, leukste en grappigste momenten van het event voor u vastleggen. Maar ook het plaatsen van een Fotobooth brengt een leuke sfeer met zich mee op het feest. De gasten kunnen dan samen of alleen eigen foto’s laten maken wat vaak grappige momenten met zich mee brengt. Voor attributen of videoapparatuur kan ook gezorgd worden.


De opties zijn eindeloos, zet uw wensen op een rijtje en maak ze kenbaar tijdens een
Contact met ons voor een pakket op maat.

Business Events

Als marketingdirector of bedrijfseigenaar begrijpt u hoe belangrijk het is om fotografie en videografie voor bedrijfsevenementen te gebruiken om uw merk, service en producten te promoten.

 

Jaarlijks zijn bedrijven aanwezig op diverse event en organiseren wellicht zelfs meerdere evenementen. Hierbij kunt u denken aan conferenties, beurzen, prijsuitreikingen, gala’s, opening van nieuwe vestigingen, etc.

 

De events vormen onderdeel van het sociale en marketingprogramma van bedrijven. Onze fotografen gespecialiseerd in het vastleggen van bedrijfsevent kunnen uw evenement op beeld zetten. Wij kunnen het beeld tevens prepareren voor berichten op social media, nieuwsbrieven, uw website, het kwartaalverslag en diverse andere marketingmaterialen.

We willen u helpen uw merk op de best mogelijke manier te presenteren. Onze foto’s zijn van hoge kwaliteit en kunnen ingezet worden bij het opbouwen van uw merkimago en maken consumenten bewust van uw producten en diensten.

Benieuwd hoe wij uw bedrijf in de picture kunnen zetten? Neem gerust Contact met ons op voor een pakket op maat.

Verjaardag

Een greep uit de speciale gelegenheden wat the Moment of fame moet worden voor u en/of uw naaste.

  • ‘Sweet 16’
  • ‘Young Adult 18’
  • ‘Official Adult 25’
  • ‘Abraham / Sara 50’
  • ‘Methusalem / Judith 100’

Wij leggen deze familiare momenten voor u vast met professionele apparatuur in de hoogste kwaliteit. Kijk en deel uw Moment achteraf met uw naasten voor een onvergetelijke terugblik.

Het leven is één groot feest (quote)

Wij gaan graag met uw in gesprek dus neem gerust Contact met ons op voor een feestpakket op maat.

Babyshower/ Kraamfeest

Een veel gehoorde uitspraak ‘de geboorte van je kind is het mooiste, gelukkigste moment in je leven’. Voor de ouders, de grootouders, broer(s), zus(sen) en verder familie en vrienden, deel dit met iedereen die u lief hebt.

Een reportage van uw kraamfeest / babyshower is dan ook onvergetelijk. Wij leggen de prachtige uitstraling van de moeder en de baby voor u vast. De totale beleving op locatie met entertainment en heerlijke hapjes die u later in alle rust kunt herbeleven.

  • Fotoboeken
  • Canvas
  • Glas
  • Digitale collage

zijn opties die wij achteraf kunnen leveren.

Neem gerust Contact met ons op voor een pakket op maat.

FAQ - Fotografie op locatie

U wilt dat alles goed georganiseerd is. Dan is het van essentieel belang dat ieder onderdeel op elkaar is ingespeeld. Afspraken maken met 1 bedrijf is communicatief makkelijker en geeft een stuk minder stress voor u. Wij nemen dat namelijk graag uithanden zodat u kunt genieten van ‘Uw Moment’. Daarnaast kunnen wij korting bieden doormiddel van pakket prijzen.

Dit is afhankelijk van uw wens, gemiddeld event krijgt tussen de 20 en 30 bewerkte foto’s. mocht hier een specifieke wens voor zijn geef dit aan bij je aanvraag. Wij leveren altijd maatwerk.

Wij leveren alleen bewerkte foto’s om de kwaliteit te waarborgen. Mocht u specifieke wensen hebben geef dit aan bij de aanvraag of introductie gesprek.

Wij zijn in het bezit van een 4k drone en kunnen afhankelijk van de locatie drone beelden maken. Geef dit bijtijds aan i.v.m. de aanvraag  van eventuele vergunningen.

Als u nog een terug wilt kijken of uw gasten een herinnering wilt sturen na afloop van uw Moment dan is een foto collage in de vorm van een boek een ideaal geschenk. Maar wat dacht u van een mooie groepsfoto op canvas of een portret foto op plexiglas. Voor meer opties neem contact met ons op.

Jazeker, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Uiteraard is ons advies een all inclusive pakket vanwege de vele voordelen, maar de keuze is geheel aan u.

'Uw moment is ons talent'