'Contact'

Locatie | Decoratie | Catering | Entertainment | Fotografie | Videografie
All Inclusive Events – Contact

Contact

FAQ

All inclusieve Events zijn events waar alles bij is inbegrepen. Bij ons is de basis, Locatie, catering, entertainment, fotografie en videografie.

Exclusive Events zijn events die een speciale behandeling hebben gehad. Ze zijn vaak te onderscheiden in sfeer, aanbod en belevingen van de gewone events. Al onze events zijn exclusief, dit is ons handelsmerk. Aangezien elk ‘Moment’ uniek is leveren we maatwerk voor uw events. Bespreek uw wensen met ons, dan voorzien wij u van advies.

U wilt dat alles goed georganiseerd is. Dan is het van essentieel belang dat ieder onderdeel op elkaar is ingespeeld. Afspraken maken met 1 bedrijf is communicatief makkelijker en geeft een stuk minder stress voor u. Wij nemen dat namelijk graag uithanden zodat u kunt genieten van ‘Uw Moment’. Daarnaast kunnen wij korting bieden doormiddel van pakket prijzen.

Jazeker, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Uiteraard is ons advies een all inclusive pakket vanwege de vele voordelen, maar de keuze is geheel aan u.

Sfeer! En dat begint bij uitstraling. De eerste indruk is key. Zowel qua decoratie als qua personeel. De ontvangst van uw gasten zet de toon. Hierdoor selecteren wij met zorg onze mensen die passen bij uw wensen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Het is afhankelijk van het soort event, maar de minimum is 2 weken. Het liefst werken we met een langere aanloop tijd. Ons team streeft naar perfectionisme, hierdoor nemen we graag de tijd voor ‘Uw Moment’.

Op verschillende locaties in binnen en buitenland zijn er mogelijkheden te overnachten. Zowel als koppel en als groep. Kijk hier voor de mogelijkheden of contact ons met uw specifieke vraag.

'Uw moment is ons talent'