'Luxe catering op locatie'

Amerrican Style BBQ | Cucina di Italiano | Soul de paris | Sranang Kukru | Taste the Legacy
Luxe catering op locatie

Catering - 'Chefs vision'

Tijdens uw Moment zullen uw gasten niets tekort komen, wij bereiden onvergetelijke culinaire smaak sensaties in overleg met u.

Enkele opties die dit mogelijk maken zijn:

Een ‘Walking Dinner’, Live cooking, 3-, 4-, of meer gangendiner, Een BBQ, Een Food truck festival of Een High tea/wine/beer.

Of een combinatie van een één of meerdere opties. Wij hebben een team met diverse topchefs uit het hele land en werken samen met de beste leveranciers. Uw Moment is in goede handen.

Vindt u het lastig om te bepalen hoeveel te bestellen? Om voedsel verspilling tegen gegaan hebben wij een samenwerking met de voedselbank waar wij na het event het eten wat overblijft naar toe brengen.

Toch graag begeleiding bij u keuze? Neem gerust Contact denken met u mee voor het perfecte pakket op maat.

'American style' BBQ

Met de geur van schroeiend vlees zal het water van u en uw gasten in de mond lopen. ‘Low & Slow’ garen en roken! Heerlijk!
Tijdens uw Moment kunt u dit ervaren en genieten van de geur van brandend hout, gloeiende kolen en specerijen. Wij zullen u en uw gasten trakteren op een onvergetelijke culinaire smaaksensatie: een ‘American style’ BBQ

Onze pakketten zijn gebaseerd op ‘4 style’:

 • Central Texas barbecue
 • East Texas barbecue
 • South Texas barbecue
 • West Texas barbecue

“the stars and the stripes” (quote)

Benieuw of dit bij uw Moment past. Wij adviseren u met een pakket op maat, neem daarvoor Contact met ons op.

'Cucina di Italiano'

Wie geniet er nou niet van authentieke en klassieke Italiaanse gerechten. Onze passie & liefde voor Italiaans eten kunt u beleven tijden uw Moment waarbij wij ervoor zorgen dat smaak en sensatie elkaar vinden.

Een greep uit de sensaties ‘Italiana’:

 • Toscaans – Bistecca
 • Napolitaans – Pizza
 • Romaans – Pasta Carbonara
 • Noord-Italiaans – Rissoto
 • Siciliaans – Cannola
 • Terviso – Tiramisu

Er zijn zo veel smaken uit Italië die uw tong kunnen strelen alsof uw zich waant in de 7e hemel.

“La Dolce vita” (quote)

Wij helpen u met liefde als u Contact met ons op voor een pakket op maat.

'Soul de Paris'

De verschillende soorten bereidingen… De snijtechnieken… De keukentermen…

De Franse Keuken is de ziel en ademt culinair genieten in en uit. Bent u helemaal weg van de Franse keuken? Dan gaan wij u zintuigen strelen door ons Franse thema als genoten te laten passen in uw Moment.

Klassieke gerechten gecombineerd met de beste wijnen zorgvuldig uitgezocht uit de diverse Franse wijnstreken. De Provençaalse keuken is een aanrader voor elke Bourgondiër. Drie-, zes- of zelfs negen gangen menu’s zitten in ons assortiment. Met een plateau van uw keuze aan Franse kazen als passende afsluiter.

Als echte culinaire levensgenieters zetten wij uw keuze op tafel!

“ C´est la vie “ (quote)

Vive la France en laat ons uw pakket op maat samenstellen door Contact met ons op te nemen.

'Sranang kukru'

Geen enkele keuken is zo divers als de Surinaamse keuken. Surinamers houden van lekker eten en bereiden het echte “Soulfood”.


De Surinaamse keuken is een combinatie van een groot aantal internationale keukens. Onder andere de Indiase, Afrikaanse, Indonesische, Javaanse, Chinese, Nederlandse, Joodse, Portugese en het Inheemse Creoolse.


Ziet u het voor u? Overheerlijk vlees- en visgerechten op prachtig aangeklede tafels.

En wist u dat de Surinaamse Fusion ook een breed assortiment aan vegetarische gerechten biedt? Een uitstekende mogelijkheid om al uw gasten te kunnen verwelkomen zonder zorgen. Bij elke hap die je neemt voel je dat je ziel wordt gezegend en waan je jezelf op een heerlijk terras in Suriname.

‘’Nyan Switi’’ (quote)

Loopt het water u al in de mond? Neem gerust Contact met ons op voor een pakket op maat.

'Taste the legacy'

Geen uitgebreide maaltijd tijdens uw Moment? Natuurlijk serveren wij ook kleine Bites, Amuses en Spoons.

Een greep uit onze mogelijkheden:

 • Hightea/wine/beer
 • Een tot-in-de-puntjes verzorgd kraamfeest
 • Een zakelijke meeting

Kies de bites die passen bij uw Moment en wij regelen de rest. U en uw gasten zullen verwend worden met de lekkerste hapjes zorgvuldig uitgekozen en gemaakt door de chefs.

‘Taste the Moment, Taste the legacy’. (quote)

Wij staan voor je klaar! Neem Contact met ons op voor een pakket op maat.

FAQ - Luxe Catering op Locatie

U wilt dat alles goed georganiseerd is. Dan is het van essentieel belang dat ieder onderdeel op elkaar is ingespeeld. Afspraken maken met 1 bedrijf is communicatief makkelijker en geeft een stuk minder stress voor u. Wij nemen dat namelijk graag uithanden zodat u kunt genieten van ‘Uw Moment’. Daarnaast kunnen wij korting bieden doormiddel van pakket prijzen.

Maak indruk met een walking diner, of te wel lopend buffet. Bij binnenkomst zal dit een natuurlijke aantrekking hebben op uw gasten.

Zeker, naast een walking diner/ lopend buffet hebben we ook een variant waarbij we het eten op plates/ borden uitserveren aan tafel. Bij deze vorm wordt er vaak gebruik gemaakt van een keuze menu. Er zijn tal van mogelijkheden, zo kunt u een menu samenstellen tot wel 9 gangen. Voor meer info, contact ons.

Jazeker, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Uiteraard is ons advies een all inclusive pakket, maar de keuze is geheel aan u.

Sfeer! En dat begint bij uitstraling. De eerste indruk is key. Zowel qua decoratie als qua personeel. De ontvangst van uw gasten zet de toon. Hierdoor selecteren wij met zorg onze mensen die passen bij uw wensen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Het is afhankelijk van het soort event, maar de minimum is 2 weken. Het liefst werken we met een langere aanloop tijd. Ons team streeft naar perfectionisme, hierdoor nemen we graag de tijd voor ‘Uw Moment’.

'Uw moment is ons talent'