'Ons team'

Locatie | Decoratie | Catering | Entertainment | Fotografie | Videografie
Ons exclusive team

Over ons team

Wij zijn een team van gepassioneerde ondernemers. Door jaren ervaring in de verschillend disciplines  hebben wij besloten de handen ineen te slaag en de behoefte van onze doelgroep te gaan vervullen in een bredere zin.

Daar waar wij merkten dat steeds meer mensen en bedrijven een behoefte hadden alles omtrent hun event uit handen te geven, zijn wij onze krachten gaan bundelen. Onze specialiteit is het leveren van ‘All Inclusive Events’. Wij bieden diverse luxe locaties, catering, horeca, entertainment, artiesten, licht & geluidfotografie en videografie.

Doordat wij alles in 1 pakket leveren besparen wij u veel tijd en energie. We richten ons op het midden en hoog segment.  U bent bij ons aan het goede adres voor bruiloften, bedrijfsfeesten, babyshowers, exclusieve verjaardagsfeesten, kortom voor de belangrijkste Moments in uw leven.

Onbezorgd genieten van de buitencategorie is de missie van ‘The Moment’.

Neem gerust Contact met ons op voor het all-in-pakket.

Samenwerkende partijen

Voedselverspilling.
Wij springen in het gat om u en uw medemens te helpen. Want wat is er vervelender dan een event waar te kort aan lekkernij is? De meeste klanten spreken vaak uit dat ze voldoende eten voor hun gasten willen hebben. Wij begrijpen dat, maar…

De horeca branche staat al jaren bekend door voedselverspilling. In sommige restaurants wordt zelfs 50% van het bereide eten weggegooid.

 

Wij zijn ons bewust van de armoede (ook in een land als Nederland), en daar nemen wij graag onze verantwoordelijkheid in. Daarom hebben wij contact opgenomen en afspraken gemaakt met ‘Stichting voedselbank Nederland’ en andere lokale organisaties.

 

Na elk event wordt het eten wat niet is gebruikt afgeleverd bij een lokale vestiging zoals de Voedselbank zodat we de plaatselijke bevolking kunnen ondersteunen. Hierdoor draagt u onbewust bij in de strijd tegen voedselverspilling en helpt u uw medemens die het financieel niet breed heeft.

FAQ - Ons team

All inclusieve Events zijn events waar alles bij is inbegrepen. Bij ons is de basis, Locatie, catering, entertainment, fotografie en videografie.

Exclusive Events zijn events die een speciale behandeling hebben gehad. Ze zijn vaak te onderscheiden in sfeer, aanbod en belevingen van de gewone events. Al onze events zijn exclusief, dit is ons handelsmerk. Aangezien elk ‘Moment’ uniek is leveren we maatwerk voor uw events. Bespreek uw wensen met ons, dan voorzien wij u van advies.

U wilt dat alles goed georganiseerd is. Dan is het van essentieel belang dat ieder onderdeel op elkaar is ingespeeld. Afspraken maken met 1 bedrijf is communicatief makkelijker en geeft een stuk minder stress voor u. Wij nemen dat namelijk graag uithanden zodat u kunt genieten van ‘Uw Moment’. Daarnaast kunnen wij korting bieden doormiddel van pakket prijzen.

Jazeker, wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Uiteraard is ons advies een all inclusive pakket vanwege de vele voordelen, maar de keuze is geheel aan u.

Sfeer! En dat begint bij uitstraling. De eerste indruk is key. Zowel qua decoratie als qua personeel. De ontvangst van uw gasten zet de toon. Hierdoor selecteren wij met zorg onze mensen die passen bij uw wensen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Het is afhankelijk van het soort event, maar de minimum is 2 weken. Het liefst werken we met een langere aanloop tijd. Ons team streeft naar perfectionisme, hierdoor nemen we graag de tijd voor ‘Uw Moment’.

Wij werken samen met verschillenede professionals, zoals Henna’s Art voor ons Creative Design en Osu Recordz voor entertainment boekingen. Wilt u een partner worden contact ons nu met uw voorstel.

'Uw moment is ons talent'